Mii de timișoreni, fără apă caldă la începutul săptămânii. Vezi ce străzi...

Mii de timișoreni, fără apă caldă la începutul săptămânii. Vezi ce străzi sunt afectate

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările efectuate atât pentru retehnologizarea sistemului de termoficare, cât și de Aquatim, pentru conectarea unor conducte, lasă timișorenii de pe numeroase străzi fără apă caldă luni

„Având în vedere notificarea transmisă de către Aquatim SA, prin care am fost înștiințați de faptul că luni, 2 mai 2022, între orele 9 – 16, sunt planificate lucrări de conectare de conducte la PT 91, 92 și 93, Colterm SA – în insolvență este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde și a celei reci hidrofor.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: A. Icar, Bv. Sudului, Arenei, Aștrilor, Azurului, Mareșal C-tin Prezan, Martir V. Balmuș, Martir Eugen Nagy, Luminii, Orion, Martir A. Istvan, Sirius, Rachetei, Uranus, Farului, Școala Gimnazială nr. 30”, a comunicat Colterm.

Consumatorii sunt avertizați că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

„Totodată, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului «Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II» și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la PT 45, tot în ziua de luni, 2 mai, între orele 8 – 16. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Ion Inculeț nr. 3, Aleea Hotinului nr. 1 și 2, C-tin Stere nr. 10, 10B, 12 și Torontalului nr. 29”, a mai transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.