Motociclist fără permis, accidentat grav după coliziunea cu o autoutilitară

Motociclist fără permis, accidentat grav după coliziunea cu o autoutilitară

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr care circula pe o motocicletă de teren pe pista de biciclete dintre localitatea Vladimirescu și Arad a fost accidentat grav după ciocnirea cu o autoutilitară.

„În după-amiaza zilei de 30 mai, în jurul orei 18:30, un bărbat de 56 de ani, din Chișineu-Criș, a condus o autoutilitară cu semiremorcă pe DN 7, dinspre Vladimirescu spre Arad.


La km. 535+600 m, a intrat în coliziune cu un moped, condus pe pista pentru biciclete, de un tânăr de 28 de ani, proiectându-l într-un alt autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul de 28 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul este neînregistrat. Acesta a fost transportat la spital, în vederea evaluării stării sale și acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto a relevat că niciunul dintre aceștia nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, transmit poliţiştii arădeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.