O nouă expoziție în cadrul proiectului „Show 10”, la Colegiul „C.D. Loga”...

O nouă expoziție în cadrul proiectului „Show 10”, la Colegiul „C.D. Loga” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-528126085">

Galeria LogArt din cadrul colegiului „C.D. Loga” o prezintă, în cadrul proiectului „Show 10” care își propune să încurajeze creativitatea tuturor elevilor, pe Ana-Maria Ţaţu, elevă în clasa a VI-a, ale cărei lucrări se remarcă prin creativitate, inventivitate, originalitate și optimism.

Vernisajul expoziției din cadrul acestui proiect propus de artistul Sorin Scurtulescu, care prezintă câteva expoziții personale ale elevilor dedicate în primul rând colegilor lor, s-a deschis cu un performance, o improvizație teatrală unică, fără a se baza pe un text scris, ai cărei protaginoști au fost Mara Martânov, Ana-Maria Pircea, David Secoşan, Vlad Cirţi, Marius Măcrescu, elevi din clasa a X-a.

Expoziţia va rămâne pe simeze până pe data de 26 mai 2022, şi poate fi vizitată de elevii şi profesorii colegiului naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara dar și online, pe site-ul galeriei LogArt: https://galerialogart.blogspot.com/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.