O nouă victorie pentru SCM USAMVB Timişoara. În Ronaţ, cu „U” Cluj,...

O nouă victorie pentru SCM USAMVB Timişoara. În Ronaţ, cu „U” Cluj, s-a pus doar problema scorului final

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM USAMVB Timişoara are victorii pe linie în noul an. Astăzi, pe arena „Gheorghe Răşcanu”, deţinătoarea Cupei nu a avut emoţii cu Universitatea Cluj-Napoca.


Scorul final a fost 80-17 (54-10).

Pe o vreme călduroasă şi cu o mini-tribună animată în Ronaţ, amfitrionii au punctat cam când au vrut. Șteţco, Manumua, M. Lazăr, Holoia, Shennan şi Jgernaia au fost primii marcatori de eseuri ai întâlnirii. Fl. Vlaicu, „Americanul”, a fost de fiecare dată exact. Rupanu a transformat şi el una dintre reuşite. La 42-0 s-au trezit şi oaspeţii iar Mojake și Herman au redus din diferenţă, dar scorul pauzei a fost stabilit prin eseurile aceluiaşi Şteţco (unul fiind transformat de Rupanu).

În repriza secundă tot Ștețco, Mureşan, Jipa şi Tique au înscris noi eseuri pentru trupa de pe Bega, în timp ce A. Conache s-a ocupat de transformări. La 80-10 clujenii au mai redus o dată din diferenţă, prin Hîncu, în timp ce Melniciuc a transformat şi a închis tabela.

Cu 15 puncte, SCM USAMVB e lider în Grupa A, la egalitate cu Ştiinţa Petroşani, care are însă şi un joc în plus, oricum e de aşteptat ca challengerul să rămână Baia Mare. În runda a 5-a, sâmbătă, 21 mai, de la ora 14.00, bănăţenii au meci chiar în Valea Jiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.