Omul de afaceri Ion Țiriac pregătește investiții în sute de apartamente pe...

Omul de afaceri Ion Țiriac pregătește investiții în sute de apartamente pe terenurile pe care le deține în Timișoara și Brașov

0
DISTRIBUIȚI

Omul de faceri Ion Țiriac continuă investițiile în imobiliare și plănuiește sute de apartamente pe terenurile pe care de deține la Timișoara și Brașov.

„Este începutul unei ere a Țiriac Imobiliare, care o să desfășoare în următorii ani, începând cu Bucureștiul, Timișoara, Brașov și alte localități mai mici. De ce imobiliare? Pentru că încă România este, după 32 de ani, foarte în urma a ceea ce înseamnă imobiliare moderne.


(…) Am finalizat această clădire care se numește Țiriac Tower, încă nu l-am facut pe cel de 50 de etaje. Nu l-am făcut încă pe acela, desi eu țin neapărat să-l fac, oamenii mei imi spun că nu merită să îl facem în altă parte în București”, a declarat Ion Țiriac la sfârșitul lunii martie, în cadrul unei conferințe cu presa la inaugurarea oficială a clădirii de birouri Țiriac Tower, o investiție de 40 de milioane de euro.

Economica.net notează că planurile imobiliare ale fostului tenismen continuă la Timișoara și Brașov, acolo unde compania deține terenuri de 25.000 de mp, respectiv 35.000 de mp, unde se vor construi blocuri de locuințe mid-high market.

„Noi începem să depunem autorizația de construcție pentru ambele proiecte anul acesta.Vom construi în funcție de cât ne dau voie primăriile și piața. Depinde foarte mult de normele urbanistice și ce acceptă primăria. Explorăm să vedem ce putem construi, dar e vorba de sute de apartamente”, a declarat Petru Văduva, CEO Țiriac Holding, conform sursei citate.

Oficialii companiei se așteaptă ca autorizația de construcție pentru cartierul rezidențial din Brașov să fie obținută anul viitor, iar cea pentru proiectul de la Timișoara, peste doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.