Percheziții la traficanți care vindeau droguri elevilor din mai multe licee

Percheziții la traficanți care vindeau droguri elevilor din mai multe licee

1
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a șase inculpați într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Măsura a fost dispusă după ce, pe 28 aprilie, procurorii DIICOT Brașov, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară pe raza județele Brașov și Săcele, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile totale de aproximativ 1,5 kg de canabis, precum și alte tipuri de droguri (ketamină, cocaină, MDMA și substanțe cu efect psihoactiv).

„În cauză s-a reținut faptul că în perioada februarie – aprilie 2022, inculpații au comercializat unor elevi din cadrul mai multor unități de învățământ din municipiul Brașov droguri de risc și de mare risc.


La data de 28 aprilie 2022, în urma efectuării controlului corporal asupra a doi dintre inculpați, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 100 de grame de canabis și 51 de comprimate cu substanțe psihoactive, precum și suma de 2.650 de lei. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a admis propunerea de arestare a 4 inculpați pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, față de alți doi inculpați, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis DIICOT.

1 COMENTARIU

  1. Se consumă droguri fără jenă prin liceele de faimă și nu numai…
    Zic sa între în ei și aici agenții DIICOT,. mai ales in traficantii către elevi. Distrug familii nevinovate exploatând teribilismul și curiozitatea acestor tineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.