Politehnica Timişoara joacă acasă primul meci al barajului de supravieţuire cu FC...

Politehnica Timişoara joacă acasă primul meci al barajului de supravieţuire cu FC Braşov. UPDATE Reacţia antrenorului Nicu Croitoru

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi

Politehnica Timişoara va juca prima manşă a barajul de menţinere în Liga 2, cu FC Braşov, pe teren propriu. Primul joc e programat sâmbătă, 14 mai, pe Bega. Ordinea jocurilor a fost stabilită astăzi de FRF prin tragere la sorţi.

Returul se va disputa o săptămână mai târziu, sâmbătă, 21 mai, la Braşov.

Timişorenii au încheiat grupa A a play-out-ului pe locul 5, cu 28 de puncte, în timp ce ardelenii s-au clasat pe 5 în grupa B, cu 26 de puncte.

În sezonul regular bănăţenii s-au impus în Transilvania la limită, scor 1-0, prin golul lui Erik Gerbi.

Orele de disputare ale jocurilor nu au fost încă stabilite, meciurile urmând să fie foarte probabil televizate.

Formaţia care va pierde dubla manşă va retrograda teoretic în Liga 3, dar încă nu e sigură situaţia clubului Gaz Metan, care ar putea falimenta după retrogradarea din elită.

UPDATE „Ne-am fi dorit să jucăm cea de-a doua manşă acasă, asta este, dacă asta a fost tragerea la sorţi nu e niciun fel de problemă.


Este oricum o finală în două manşe, o finală care nu se va decide într-un singur joc. Cu siguranţă câştigătoarea se va decide la finalul celui de-al doilea joc. Ne pregătim, ne dorim foarte mult să câştigăm cele două jocuri, pentru că nu am făcut un sezon foarte bun. Pentru noi este o finală şi ne dorim ca, prin jocul şi rezultatele din cele două jocuri, să ştergem puţin din amărăciunea pe care am provocat-o în acest an. Cred că vor fi două jocuri foarte echilibrate şi Braşovul a avut un sezon de primăvară foarte interesant, cu jocuri foarte bune în deplasare, unde au reuşit victorii, şi jocuri mai puţin reuşite pe teren propriu, unde, exceptând ultimul joc – cu Astra – nu au reuşit rezultate pozitive”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii, după tragerea la sorţi a ordinii jocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.