Politehnica Femina a detronat liderul. Alb-violetele au bătut-o pe Heniu Prundu Bârgăului

Politehnica Femina a detronat liderul. Alb-violetele au bătut-o pe Heniu Prundu Bârgăului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Femina a realizat surpriza, învingând astăzi ocupanta surprinzătoare a primului loc din Liga I – Heniu Prundu Bârgăului.


Bănăţencele au câştigat cu 2-1 disputat de pe „Ştiinţa” şi au oferit indirect o mână de ajutor deţinătoarei titlului, „U” Olimpia Cluj.

Timişorencele au deschis scorul în minutul 15, prin Melisa Şodinca, cu o reluare din careu, la care portarul oaspetelor a atins mingea, dar nu a reuşit să o deturneze din drumul spre gol. Mai mult, din minutul 22 scorul a devenit 2-0 prin golul Biancăi Ienovan, care a reluat la pasa aceleiaşi Şodinca. Poli a jucat bine în continuare, totuşi Heniu a reuşit să reducă din diferenţă cu opt minute înainte de final, la o fază la care Haţegan a încercat să respingă, dar a scuturat plasa propriei porţi.

Alb-violetele au început în formula: Roşu – Ancăş, Codrescu, Haţegan, Meluţă (cpt.), Sucilă, Kurja, Roşu, Ienovan, Şodinca, Jivan.

În runda următoare, ultima a play-off-ului, Poli joacă în deplasare chiar cu multipla campioană „U” Olimpia Cluj, într-un joc ce va decide practic titlul în 2022. Meciul e programat duminică, 29 mai, de la ora 13.00, la Iclod. Ardelencele au revenit pe 1 după ce au învins azi cu 11-0 în deplasare pe Fair Play Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.