Politehnica Femina îşi păstrează cea mai valoroasă jucătoare. Anunţul făcut înaintea derby-ului...

Politehnica Femina îşi păstrează cea mai valoroasă jucătoare. Anunţul făcut înaintea derby-ului cu „U” Olimpia Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Echipă feminină Politehnica Timişoara a realizat practic cel mai important transfer pentru sezonul viitor prin păstrarea internaţionalei Teodora Meluţă. Jucătoarea venită pe Bega din Elveţia e o certitudine în lotul pregătit de Mirel Albon şi alb-violetele şi-ar putea propune mai mult în ediţia următoare a Ligii I.

Anunţul a venit chiar înaintea duelului de la Iclod cu „U” Olimpia Cluj, care poate decide campioana.


Deţinătoarele titlului mai pot pierde prima poziţie dacă se împiedică de timişorence, care la rândul lor mai pot fi depăşite de Alexandria (locul 4). Heniu Prundu Bârgăului, detronată de Poli în runda trecută mai poate profita şi ajunge pe 1 dacă le înving chiar pe fetele din Teleorman.

În ceea ce o priveşte pe Meluţă (22 ani), fostă jucătoare chiar la Cluj, aceasta a adunat 1792 minute în Liga 1 și Cupa României pentru Politehnica Femina şi e pe locul 2 în topul marcatoarelor echipei, cu nouă goluri.

„Am început acest sezon mai greu, însă știam de la început că este nevoie de timp și multă muncă pentru a construi o echipă, pentru a ne forma un stil de joc, pentru a ne cunoaște în teren. Cred că în acest play-off am demonstrat că suntem o echipă puternică și chiar se văd roadele a 10 luni de muncă. Momentan suntem pe locul trei înainte de ultima etapă, nu cred ca se va schimba clasamentul după ziua de duminică și pentru noi acest loc pe podium este o mare realizare. Eu am ales să rămân la Politehnica Timișoara pentru că, după meciurile din această primăvară, am foarte mare încredere că în sezonul viitor vom obține mult mai mult. Avem mulți oameni lângă noi, avem tot sprijinul și toate condițiile pentru a face performanță, pentru a duce Politehnica Timișoara cât mai sus. Înainte Politehnica!”, a declarat Teo Meluță.

Partida „U” Olimpia Cluj – Politehnica Timişoara se dispută mâine, de la ora 13.00, în ultima rundă a play-off-ului Ligii I. Gazdele au 52 de puncte, cu 13 peste bănăţence, iar pe 2 se află Heniu, cu 50 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.