Politehnica Femina s-a apropiat de podium după o „remontada” la Alexandria

Politehnica Femina s-a apropiat de podium după o „remontada” la Alexandria

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Femina s-a apropiat la un singur punct de locul 3 în play-off-ul Ligii I, după succesul de astăzi de pe terenul ocupantei acestei poziţii – CSM Alexandria.


Gazdele din Teleorman au condus cu 1-0, dar alb-violetele au revenit spectaculos şi s-au impus cu 4-1!

Tudorache a deschis scorul pentru formaţia din Alexandria în minutul 10. Timp de mai bine de jumătate de oră scorul a fost 1-0, dar la pauză s-a intrat la egalitate în urma reuşitei căpitanului Teo Meluţă.

La reluare jocul a fost dominat de elevele lui Mirel Albon, care au mai punctat de trei ori în 27 de minute de joc. Mai întâi Cristina Sucilă a făcut 2-1 pentru Poli (min. 51), iar peste doar patru minute Bianca Ienovan a mărit avantajul bănăţencelor. Scorul final a fost stabilit de Anda Jivan (78).

Politehnica a început în formula: Câmpean – Meluţă (cpt.), Dincă-Vuia, Haţegan, Ancăş, Sucilă, Roşu, Grigore, Ienovan, Şodina, Jivan. Antrenor: Mirel Albon.

În urma acestei victorii alb-violetele au acumulat 33 de puncte, apropiindu-se la un singur punct de trupa din Alexandria. În mod inedit şefia clasamentului a fost preluată de formaţia din Prundu Bârgăului, Heniu având un punct peste multipla campioană U Olimpia Cluj după şapte runde de play-off fiecare.

În următoarea etapă, duminică, 15 mai, de la ora 11.00, pe „Ştiinţa”, Politehnica primeşte replica celor de la Fair Play Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.