Politehnica Femina a încheiat sezonul pe podium după eşecul la limită din...

Politehnica Femina a încheiat sezonul pe podium după eşecul la limită din Ardeal. „U” Olimpia şi-a păstrat titlul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina – Facebook

Politehnica Timişoara nu a putut încurca planurile ardelencelor în ultima rundă a Ligii I feminine.


Alb-violetele au fost învinse la limită, la Iclod, în fief-ul Universităţii Olimpia, scor 0-1, dar au rămas la final pe 3 în clasament. Clujencele şi-au păstrat titlul încă o dată.

Singurul gol al partidei din judeţul Cluj a fost marcat de Carolina Ţabur, în minutul 19, în urma unui contraatac. Timişorencele au reuşit un joc solid, dar nu au putut egala pe sinteticul de la Iclod.

Gazdele erau sub presiunea rezultatului de la Prundu Bârgăului, unde Heniu a câştigat cu 4-1 în faţa celor de la CSM Alexandria şi a acumulat 50 de puncte, clasându-se însă în final pe 2. La două puncte distanţă de „U” Olimpia. Rezultatul din judeţul Bistriţa-Năsăud a însemnat totodată că alb-violetele urmau să încheie campionatul pe poziţia a treia.

Timişorencele au fost conduse azi de pe margine de Pepu Ţurcaş, în condiţiile în care „principalul” Mirel Albon a fost suspendat. Poli a rămas cu 39 de puncte iar Alexandria a încheiat a 4-a cu 37 de puncte.

Politehnica a început în formula: Câmpean – Meluţă (cpt.), Haţegan, Codrescu, Dincă-Vuia, Sucilă, Ancăş, Kurja, Ienovan, Şodinca, Jivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.