Politehnica Femina nu a avut milă de Fair Play Bucureşti şi a...

Politehnica Femina nu a avut milă de Fair Play Bucureşti şi a urcat pe podium. Cinci goluri marcate de o singură jucătoare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica a reuşit azi să egaleze cel mai mare scor din play-off-ul Ligii I feminine. Alb-violetele s-au impus cu 11-0 (5-0) în faţa formaţiei ACS Fair Play Joc Cinstit Bucureşti. O singură fotbalistă, Bianca Ienovan, a înscris cinci goluri pentru timişorence.

Celelalte goluri ale gazdelor de pe „Ştiinţa”, acolo unde băieţii dezamăgeau iarăşi în urmă cu nici mai puţin de 24 de ore, au fost marcate de: Teodora Meluță, Clara Roșu, Anda Jivan, Nikoleta Kurja, Andreea Șepețan și Cristina Sucilă.


Mirel Albon a mizat din primul minut pe: Roşu – Meluţă (cpt.), Codrescu, Haţegan, Ancăş, Sucilă, Kurja, Grigore, Jivan, Roşu şi Ienovan.

Aceeaşi formaţie din zona capitalei a fost învinsă tot cu 11-0 de campioana „U” Olimpia Cluj, în urmă cu câteva runde. Cluj are 49 de puncte şi poate pierde locul 1 în favoarea celor de la Heniu Prundu Bârgăului, grupare bistriţeană care vine pe Bega duminică, 22 mai, de la ora 13.00. Poli Femina e pe 3 acum, urcând, cu 36 de puncte, peste Alexandria.

În altă ordine de idei, la vară, 4-5 iunie, junioarele Politehnicii merg la un puternic turneu din Franţa, la Dirinon, unde vor înfrunta grupări puternice din Europa.

O echipă de junioare alb-violete vor participa la competiția feminină U13, iar a doua echipă va participa în competiția U11, în care vor întâlni echipe de băieți. La U13 Politehnica Timișoara se află în grupă cu EA Guingamp, FC Nantes, VGA Bohars, ES Cranou și FC Lorient, în timp ce la U11 va întâlni FC Porto, FC Baud, FC Chateaulin, AC Plouzane și RC Lesneven.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.