Politehnica a făcut set cu Vasas Femina. Alb-violetele au sărbătorit 1 Mai...

Politehnica a făcut set cu Vasas Femina. Alb-violetele au sărbătorit 1 Mai cu multe goluri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politenica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica a triumfat în duelul „Femina” cu Vasas Odorhei, din prima ligă feminină la fotbal. Elevele lui Mirel Albon s-au impus cu 6-0 (2-0) pe „Ştiinţa” într-o zi în care au marcat şi Ziua Mamei.

Bianca Ienovan a marcat primul gol după 12 minute de joc. Din minutul 35 Anda Jivan a făcut 2-0, totodată şi scorul primei părţi. În repriz a doua Cristina Sucilă a marcat prima (min. 58). Pentru ca Andreea Șepețan să-şi treacă în cont un hattrick în „stil Lewandowski” (min. 72, 82, 85). 

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean – 5. Teodora Meluță (cpt.), 22. Nicol Dincă-Vuia (3. Andra Mihăescu 65′), 7. Florentina Ancăș (26. Bianca Corsei 81′), 23. Melisa Șodinca (4. Cristina Codrescu 46′), 24. Cristina Sucilă, 10.


Nikoleta Kurja, 11. Larisa Grigore (25. Dana Cioablă 81′), 14. Anda Jivan, 16. Bianca Ienovan, 13. Adina Rognean (19. Andreea Șepețan 46′).

Vasas Femina: 15. Rezmeliță Linda (cpt.) – 2. Timea Sándor, 13. Aura Zănoagă, 3. Noémi Szabo, 9. Petra Sinka, 14. Boglárka Hadnagy (8. Boglárka Benczédi 53′), 16. Krisztina Pásztor, 5. Anett Godra, 19. Henrietta Sólyom, 11. Beatrix Szilveszter (6. Dorka Elekes 53′), 10. Yelizaveta Molodvik (12. Ágota Dénes 46′).

În acest joc timişorencele se pot lăuda şi cu debutul Danei Cioablă, jucătoare născută în anul 2007!

Poli rămâne pe 4, cu 30 de puncte în play-off-ul Ligii I şi joacă în runda următoate, a 7-a, duminică, 8 mai (ora 11), pe terenul Alexandriei.

„Mă bucură faptul că jucăm, construim, am avut foarte multe situații de a marca, nu mai jucăm la întâmplare, fetele încep să își găsească locul în teren. Sigur că lor le-au lipsit câteva titulare, cum ne-au lipsit și nouă, dar se pare că junioarele noastre sunt mai bine pregătite decât junioarele lor, deși Odorheiul este renumit ca un centru care oferă în fiecare an junioare de calitate și de mare perspectivă. Mă bucură ce văd în teren, cred că suntem pe un drum bun, îmi dă încredere pentru viitor. Cred că putem construi o echipă frumoasă și, nu știu, într-un an, doi, trei, clar această echipă se va bate pentru titlu și ne dorim din tot sufletul să punem Timișoara pe harta fotbalului feminin european, adică să mergem în Champions League. Pe lângă absențele cu accidentări grave ca ale Shairei Pera sau Giorgianei Mateescu, astăzi nu au putut juca Genoveva Roșie, Clara Roșu, Roxana Dovîncescu, Anca Dobai, sperăm ca pe câteva dintre ele să le avem apte 100% pentru meciul important de săptămâna viitoare cu Alexandria. Din păcate, tot timpul am avut accidentări, dar la modul nostru de a juca și de a ne pregăti este dificil să avem tot lotul valid mereu. De aceea în vară ne dorim să mai aducem 3-4 jucătoare de valoare, astfel încât să apară concurența pe posturi, dar și ca în momentul în care apar accidentări să nu fim nevoiți să improvizăm și să avem soluții pe bancă” a declarat Mirel Albon, managerul Politehnicii Femina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.