Politehnica, retrogradată sportiv: Prestaţie lamentabilă, înfrângere şi la Braşov pentru alb-violeţi

Politehnica, retrogradată sportiv: Prestaţie lamentabilă, înfrângere şi la Braşov pentru alb-violeţi

3
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara nu a reuşit să întoarcă rezultatul din tur de pe „Ştiinţa” (scor 1-2), în barajul de supravieţuire cu FC Braşov. Mai mult, alb-violeţii au evoluat foarte şters sub Tâmpa iar gazdele s-au impus pe final cu 1-0 prin reuşita lui Milcho Angelov.

Meciul a început cu ocazii decente. Gazdele au trimis alături prin Constantin. Ursu l-a copiat la poarta cealaltă, în două rânduri (min. 4 şi 10). Apoi spre finalul primei părţi, lipsite de ritm, Angelov a irosit o şansă din careu.

Repriza secundă nu a adus niciun asalt al timişorenil, încurajaţi totuşi de o galerie numeroasă, care a ignorat acum prestaţia jalnică din timpul meciului efectiv. Nici schimbările nu au adus nimic, mai mult Sofran a pasat greşit, Bocşan şi Mera au fost surprinşi uşor pe picio greşit de bulgarul Angelov, care a consfinţit soarta barajului cu un şut din careu.

S-a încheat 3-1 la general pentru ardeleni, care rămân sportiv în B.


Poli e acum la „mila” Mediaşului ori Clinceniului. Prima pare condamnată să înceapă doar din ligile inferioare o reconstrucţie.

FC Braşov: L. Popescu – Burlacu, Fustar, Gherghe – Drăgoi, V. Constantin (83, H. Popa), Piper (73, Leonte), Dumbravă (cpt.) – Lambrinoc (73, Iorga), Angelov (89, B. Roşu), Negrean (83, Lascu). Pe bancă: D. Mutu – V. Mihalcea, Toderaşcu, Ad. Voicu. Antrenor: Călin Moldovan.

Poli Timişoara: Păduraru – D. Radu (69, Sofran), Mera (cpt.), Bocşan, Pamfile (85, Oanea) – Bîrnoi (85, Iamandache), Ignea, Lazăr, D. Andrei – Gerbi (77, Sîntean), Ursu. Pe bancă: Murariu – Plumbuitu, Bakoş, Huminic, Rogosic. Antrenor: Antonio Foale.

UPDATE Toni Foale, vizibil afectat

Cei care suferă la Poli sunt tot cei care au fost alături de echipă mulţi ani. Antrenorul interimar Toni Foale a vorbit cu greu după meci, afectat normal de contraperformanţă.

„Ce poţi să spui când ajungi în situaţia asta. Asta a fost să fie. Ne regrupăm şi o luăm de la capăt… înseamnă că atât am putut. Eu ce puteam să facă în trei zile? Băieţii au fost bine, montaţi. Nu îşi doreşte nimeni să retrogradeze. Atât s-a putut, poate nici eu nu am avut inspiraţie în meciul de astăzi”, a declarat Antonio Foale.

Foale îşi păstrează totuşi optimismul legat de viitorul clubului. Întrebat de rămânerea totuşi în B prin retragerea alto formaţii acesta a răspuns: „Nu pot să spun. Cu părere de rău, pentru că fac parte din clubul ăsta şi am retrogradat, dar să ştiţi că întotdeauna Poli a revenit şi a mers mai departe. Mai ales pentru ei (suporterii)”.

3 COMENTARII

  1. Poli, AEK, Ripensia echipe falimentare care sunt desfiintate sau abia se mai târâie prin ligile inferioare. In schimb Robu plutea si visa metrouri, fantani muzicale si stadion de sute de milioane de euro. Astazi Timisoara nici macar o centura decenta nu are

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.