Polițist din Giroc, ridicat de DNA pentru trafic de influență de peste...

Polițist din Giroc, ridicat de DNA pentru trafic de influență de peste două milioane de euro UPDATE Aurelian Gîrd, preluat de DNA chiar din sediul IPJ Timiș

7
DISTRIBUIȚI

DNA Timișoara a lovit, din nou, astăzi, în fieful mafiei imobiliare din comuna Giroc – procurorii și polițiștii anticorupție l-au ridicat, în urmă cu scurt timp, pe un agent de la postul de poliție din localitate. Este vorba de Aurelian Gîrd, ajutor de șef de post.

Conform primelor informații, acesta i-a spus unui consătean că are conexiunile necesare pentru a-i rezolva recuperarea unei suprafețe de teren importante din Giroc, în urma unui proces.


Pentru aceasta, polițistul a pretins și primit pentru ajutor peste 10.000 de euro. De asemenea, agentul a cerut ca în momentul în care întreaga suprafață de teren va fi recuperată, o parte din aceasta să-i revină. Valoarea terenului pretins în schimbul ajutorului este de două milioane de euro.

Polițistul a fost ridicat de anchetatori și dus la audieri la sediul DNA Timișoara, fiind cercetat pentru trafic de influență.

Aurelian Gîrd. Sursa foto: girocchisoda.ro

UPDATE Suprafața de teren pe care agentul Gîrd a promis că o poate recupera are 12 hectare, acesta solicitând în schimb 2 hectare din terenul foarte valoros. Aurleian Gîrd a fost ridicat chiar din sediul IPJ Timiș, unde se afla la un curs. Agentul fost chemat în biroul inspectorului șef Petecel, de unde a fost preluat de procurorii DNA.

7 COMENTARII

  1. L-au saltat repede ca nu cumva sa se duca la aia din primarie unde avea influenta si care puteau rezolva problema si sa ii bage si pe ei in rahat? Cam asta intelegem. Ca DNA-ul a sarit repede sa il inhate pe asta, fara sa lase afacerea sa mearga pana la capat si sa aiba dovezi pentru intreaga sleahta. Bine ca pe traficantii de droguri sau carne vie stiu sa ii urmareasca ani intregi, lasand astfel o gramada de oameni expusi la consum sau fete expuse la abuzuri. Pe astia nu i-au putut lasa, ca apoi sa mearga concomitent si la primaria giroc si sa ii ridice pe aia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.