Poliţistă de frontieră din vestul ţării, campioană la judo. Are aproape 300...

Poliţistă de frontieră din vestul ţării, campioană la judo. Are aproape 300 de medalii obţinute la diverse discipline

3
DISTRIBUIȚI
Foto: Poliţia de Frontieră Română / Facebook

Cătălina Margea, de la Poliţia de Frontieră Oradea, sectorul Nădlac este deţinătoare a aproape 300 de medalii obținute la mai multe discipline sportive, cele mai numeroase fiind la judo. Sportiva în vârstă de 27 de ani a câştigat anul acesta titlul de campioană la judo şi s-a clasat pe 3 în competiţia de tir a MAI-ului.

Cătălina a câștigat numeroase medalii la nivel național și internațional în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și este multiplă campioană la mai multe discipline sportive.
În anul 2021 s-a clasat pe locul I la Campionatul de Tir la etapa finală, pistol calibru 7,65, fiind considerată una dintre cele mai bune trăgatoare cu arma din dotare, se arată pe pagina Poliţiei de Frontieră Române.

Practică judo de 27 de ani, deține centura neagră la judo și are un palmares de aproape 300 de medalii obținute la mai multe discipline sportive, cele mai numeroase fiind de la judo.


Cătălina este cea mai medaliată polițistă din România, fiind considerată de adversare și „una dintre cele mai periculoase polițiste”, mai notează sursa citată.

În afara competițiilor organizate de Ministerul Afacerilor Interne, Romania, Cătălina a mai câștigat numeroase medalii și la alte ramuri sportive: Unifight, K1, karate, kempo, sambo, jiu-jitsu, cros şi şah. Ea este absolventă a Școlii de Pregătire a Polițiștilor de Frontieră “Avram Iancu” Oradea, a urmat și cursurile Școlii Naționale de Antrenori, specializare Judo și ale Facultății de Educație Fizică și Sport, la Universitatea Aurel Vlaicu-Arad.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.