Președintele PSD Timiș, atac dur la Alin Nica și la… sudul țării

Președintele PSD Timiș, atac dur la Alin Nica și la… sudul țării

3
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, care este și președintele PSD Timiș, a avut astăzi cuvinte grele la adresa omologului său din PNL, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

„Avem un președinte depășit de importanța funcției. Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și mai mulți consilieri, toți pe post de lachei, mai degrabă decât pentru a elabora proiecte și a-l sprijini pe președinte. N-a avut niciun proiect major, deși e președinte de un an și șapte luni. Nu am văzut idei care să fie transpuse. Singurele proiecte care sunt preluate sunt cele de la fosta administrație, indiferent că vorbim despre lărgirea drumului spre Aeroport sau de lărgirea drumului la patru benzi a drumului prin Moșnița Nouă.


La lărgirea la patru benzi a drumului Dumbrăvița – Giarmata – A1, principalul vinovat pentru blocarea șantierului este Alin Nica, se vor pierde fonduri europene acolo. Acum se încearcă o nouă licitație, va mai dura ani de zile, un proiect început în 2017. Nica și administrația sa sunt vinovați pentru situația actuală”, a spus Alfred Simonis într-o conferință de presă.

Președintele PSD Timiș ia „în balon” postările de pe Facebook ale CJT. „Am văzut și am fost șocat să văd o realizare de cătun, chiar un cătun de sudul țării, o comunicare ca mare realizare pentru această parcare, prin care s-au trasat marcaje și s-au schimbat becuri. Dacă nivelul CJ Timiș, cel mai bogat județ din România, acesta este, unul în care administrația ne comunică astfel de știri îmi e teamă și sunt îngrijorat cu ce se va întâmpla cu actuala administrație. În lipsa altor idei trebuie să comunice ceva, nivelul e de cătun din sudul țării. Dacă actuala administrație ne comunică astfel de știri, sunt extrem de îngrijorat de ceea ce se va întâmpla în următorii doi ani. E o rușine să vii într-un județ ca Timișul cu aceste realizări. Am văzut și cușca de biciclete prezentată ca mare realizare. Nu sunt la curent cu prețurile. M-aș fi așteptat însă ca cei trei – patru – cinci lachei, în loc să spună că au trasat marcaje, să ne spună că realizează un studiu pentru o parcare de 7-8 nivele în centrul Timișoarei”, a mai spus Simonis.

3 COMENTARII

  1. Sa ne spuna dl. respectiv, ce rol si ce realizari a avut un edil suspendat si demis pentru incompatibilitate la acea „excursie” de specialisti in Dubai (impreuna cu rude)!

  2. Ba hotule,lasa prosteala si dute la puscarie unde iti este locul.Jefuiesti girocul si profiti de functia din partid penalule.DNA va e fica de Simions????cand anchetati firma paravan a lui fratesu????Jeg penal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.