Prima ediție SportFest din vestul țării, la Centrul Regional de Afaceri

Prima ediție SportFest din vestul țării, la Centrul Regional de Afaceri

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

La inițiativa Camerei de Comerț, Industriei și Agricultură Timiș, Timișoara va fi, timp de  trei zile, capitala internațională a sportului. Între 3 și 5 iunie, la Centrul Regional de Afaceri se va desfășura SportFest, prima ediție din vestul țării a unei manifestări dedicate sportului și vieții sănătoase.

SportFest reunește atât producători cât și comercianți de articole sportive din toate domeniile, precum și companii care oferă servicii sau produse destinate domeniului sportiv, precum săli de fitness, centre sportive, suplimente alimentare sau cabinete de nutriție.


Dimensiunea internațională a SportFest este conferită de prezența unor companii din Ungaria, și Italia.

Evenimentul este completat de un amplu program, constând în concursuri și demonstrații în aer liber, sesiuni de autografe, prezentări de firme și produse, precum și numeroase alte activități sportive derulate în interiorul și exteriorul centrului de afaceri, cu scopul de a conștientiza importanța sportului pentru o viață sănătoasă.

Deschiderea oficială, la care invitat special va fi Simona Amânar, director al Academiei Olimpice Române, triplă campioană olimpică, de șase ori campioană mondială și dublă campioană europeană la gimnastică, va avea loc vineri, 3 iunie, și în zilele dedicate acestui eveniment vor avea loc demonstrații de scrimă judo, karate, kickboxing și handbal, de baschet stradal și antrenamente de grup, iar echipa de handbal SCM Timișoara va acorda autografe.

SportFest se va desfășura vineri și sâmbătă între orele 10:00 și 20:00 iar duminică de la 10:00 la 18:00, iar intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.