Schimbare în echipa de consilieri personali a primarului Fritz

Schimbare în echipa de consilieri personali a primarului Fritz

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, va avea un nou consilier personal. Este vorba de Monica Schneider, care o înlocuieşte pe Loredana Pintea. Aceasta din urmă a decis să se retragă din funcția deținută, dar va susține în continuare actuala administrație din postura de voluntar. Ea va acorda în continuare sprijin în special Unității Centrale de Achiziție, o companie pilot înființată cu suportul ANAP la Timișoara și care se ocupă de achizițiile centralizate ale Primăriei Timișoara și ale instituțiilor din subordine.


De asemenea, ea va continua să sprijine și campania „Timișoara pentru Ucraina”, inițiată de Primăria Timișoara, prin care au fost sprijiniți până acum peste 2.000 de ucraineni refugiați din calea războiului.

Noua consilieră, Monica Schneider, este născută în Timișoara, dar a lucrat în principal în străinătate, pentru diverse companii multinaționale. În timpul carantinei, Monica Schneider a fost implicată și în campania „Vă ajutăm din Timișoara”, demarată de un grup de ONG-uri din oraș, prin care voluntarii făceau cumpărăturile de necesitate pentru persoanele care nu puteau părăsi domiciliul (oameni în vârstă, persoane aflate în carantină, etc).

„Monica Schneider va prelua relația cu mediul de afaceri, un domeniu pe care îl cunoaște foarte bine, dar va avea și misiunea de a facilita relațiile cu comunitatea și tot ce înseamnă acest lucru: instituțiile de învățământ, ONG-uri, consilii de cartier, etc. Îi mulțumesc Loredanei pentru tot sprijinul pe care îl acordă acestei administrații, este un adevărat profesionist cu care îmi face plăcere să lucrez”, a transmis Dominic Fritz.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.