SCM Politehnica Timişoara e campioană naţională la juniori I. Tinerii alb-violeţi şi-au...

SCM Politehnica Timişoara e campioană naţională la juniori I. Tinerii alb-violeţi şi-au câştigat toate meciurile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

SCM Politehnica pare să construiască o generaţie puternică (şi) pentru prima echipă.


Tinerii handbalişti alb-violeţi antrenaţi de ibericul Gonzalo Tajuelo s-au impus azi în finala mare a turneului juniori I Valoare cu 36-32 în faţa formaţiei CSU din Suceava.

Timişorenii au condus la pauză cu 18-15 în actul final de azi. Turneul a fost găzduit la Bacău.

Altfel, juniorii mari ai lui Poli s-au impus în toate partidele disputate în acest sezon. Ieri, în semifinale, a fost 34-27 cu CSM Focşani, după ce, în prealabi, bănăţenii câştigaseră grupa formată din CSM Bucureşti, Od. Secuiesc şi CSS 2 Baia Mare.

Juniorii au fost felicitaţi pe Faceboo de primarul Dominic Fritz, care vede victoria ca pe un succes al politicii de a investi în propria pepinieră. „Echipa finanțată din bugetul local a încoronat un sezon perfect în care au avut doar victorii (21 de victorii în 21 de meciuri) cu o finală câștigată la Bacău împotriva CSU Suceava. Felicitări antrenorilor si întregului staff! Strategia noastră de a investi puternic într-o pepinieră proprie de jucători locali dă roade. Handbalul timișorean are viitor!”, a notat acesta.

La seniori, cu o echipă întinerită, SCM Poli a fost aproape de retrogradare sezonul acesta, salvându-se în urma unui baraj în patru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.