Încă un baraj alb-violet: SCM Politehnica va lupta pentru menţinerea în elită...

Încă un baraj alb-violet: SCM Politehnica va lupta pentru menţinerea în elită după eşecul de la Alexandria

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Arhivă

SCM Politehnica Timişoara nu şi-a putut salva sezonul submediocru nici pe finalul Ligii Zimbrilor 2021-22. Handbaliştii alb-violeţi au cedat, scor 27-30, în deplasare cu CSM Alexandria şi nu mai pot urca mai sus de locul 11.

Dacă la fotbal barajul de supravieţuire e pentru rămânerea în „B”, la handbal masculin, tot în sezon „de sărbătoare”, elevii lui Attila Horvath vor lupta pentru rămânerea în „A”.

Astăzi, bănăţenii aveau nevoie obligatoriu de o victorie în Teleorman, lucru care nu s-a întâmplat, coroborat cu un rezultat favorabil pe un alt parchet – la CSM Bacău – HC Buzău – pentru a rămâne în cărţi pentru o poziţie salvatoare.


În aceste condiţii timişorenii vor lupta în barajul de menţinere.

A fost 30-27 (15-13) pentru gazdele din Alexandria. Poli a condus la început, dar a avut un moment de cădere în prima parte. S-a simţit din plin lipsa golgheterului Sadoveac iar fără golurile sale, finalul a fost greu de abordat.

SCM Poli (marcatori): Trif 5 goluri, Ignat, Năstăsie, Cristescu 4, Păiuș, Fenici 3, A. Dedu 2, Neamțu, Csog 1.

Până la baraj, SCM Politehnica mai are un meci de campionat, ultima etapă, care practic nu mai contează în ciuda rezonanţei de derby de altădată. Pe Bega vine HC Dobrogea Sud Constanța, miercuri, 18 mai, de la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.