SCM Politehnica rămâne în Liga Zimbrilor. Handbaliştii alb-violeţi au bătut şi Oradea...

SCM Politehnica rămâne în Liga Zimbrilor. Handbaliştii alb-violeţi au bătut şi Oradea în baraj UPDATE Şi Bacăul a învins

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnicia (arhivă)

SCM Politehnica avea nevoie de un succes cu bihorenii pentru a-şi asigura în proporţie de 99% locul în elită înaintea ultimei zile din barajul de promovare/menţinere în Liga Zimbrilor. Timişorenii s-au impus cu 38-23 (18-12), un scor care îi cam scuteşte de emoţii şi în privinţa golaverajului final.

Cu Csog, Cîmpan şi Fenici, în vervă încă din prima parte, SCM Poli a reuşit să aibă azi un avantaj liniştitor la pauză cu cealaltă divizionară secundă din baraj – CSM Oradea – altfel un partener tradiţional de amicale, chiar sparring partner, al alb-violeţilor.


Bihorenii cedaseră ieri cu 26-35 în faţa Bacăului.

Poli a fost condusă doar în primele minute, dar a avut forţă deşi nu au lipsit momentele tensionate, eliminări temprare înregistrându-se în ambele tabere.

Partea secundă a fost şi mai mult la discreţia bănăţenilor, care au sprintat fără probleme şi spre o victorie la scor, necesară în condiţiile în care golaverajul contează în caz de vreo egalitate puţin probabilă în trei. Inclusiv tinerii polişti au punctat destul de mult azi iar golgheterul Sadoveac s-a putut odihni mai mult.

SCM Poli (marcatori): V. Csog 5, Trif 6, Fenici 5, Cîtu 5, Cîmpan 4, S. Ignat, A. Moldovan 3, A. Dedu 2, Cristescu 1, Bordeanu 3, Sadoveac 1.

Alb-violeţii mai au un singur joc în cadrul turneului de baraj de la Ghimbav, mâine, de la ora 13.00, cu CSM Bacău, joc ce ar putea avea caracter amical, dacă moldovenii se impun, aşa cum e de aşteptat în jocul care începe azi la ora 13, cu Sighişoara, cealaltă pierzătoare din prima zi. Primele două clasate sunt „premiate”.

UPDATE În urma succesului băcăuanilor, scor 28-26, cu CSM Sighişoara, moldovenii şi bănăţenii vor continua în elita handbalului masculin românesc. Partidele de mâine se mai dispută doar pentru că au fost programate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.