SCM Politehnica va debuta în baraj contra divizionarei secunde CSM Sighişoara. Programul...

SCM Politehnica va debuta în baraj contra divizionarei secunde CSM Sighişoara. Programul alb-violeţilor în turneul de la Ghimbav

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

Ajunsă în situaţia ingrată de a disputa un baraj pentru rămânerea în elită, SCM Politehnica îşi ştie deja programul turneului de supravieţuire programat la Ghimbav.


Alb-violeţii vor întâlni în doar trei zile, între 20 şi 22 mai, formaţiile din Sighişoara, Oradea şi Bacău.

Poli mai are de disputat un meci acasă cu Dobrogea Sud în Liga Zimbrilor (18 mai, ora 14), dar acest duel nu mai contează în condiţiile în care alb-violeţii nu mai pot urca mai sus de poziţia a 11-a în clasament.

Pentru handbaliştii alb-violeţi vor urma imediat trei zile de foc în weekend-ul următor. Pe 20 mai începe barajul de promovare/menţinere în Liga Zimbrilor.

SCM Politehnica va înfrunta în primul joc formaţia CSM Sighişoara (locul 4 din play-off-ul de promovare), vinerea viitoare. Sâmbătă, 21 mai (probabil ora 11), bănăţenii vor da piept cu CSM Oradea (locul 3 din A). Turneul se va încheia pentru SCM Poli cu un duel de primă ligă conform statutului curent şi al celor de la CSM Bacău, locul 12 al elitei.

Primele două clasate în urma turneului vor promova/rămâne în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.