SCM Politehnica are mâine meci oficial după aproape o lună de pauză

SCM Politehnica are mâine meci oficial după aproape o lună de pauză

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Arhivă

SCM Politehnica a avut parte de o pauză competiţională generoasă în aprilie, după eşecul din Cupă cu Steaua. Acum, după două amicale disputate, alb-violeţii revin la programul de campionat cu un meci acasă, mâine, contra celor de la CSM Vaslui.

Poli a avut parte de o pauză lungă, în care a dispus în teste de „U” Cluj (38-34) şi Turda (35-33). În Liga Zimbrilor situaţia nu e grozavă pentru alb-violeţi, poziţionaţi pe 11 în finalul sezonului. Precedentul joc oficial al bănăţenilor a fost tocmai acela din Cupă, pierdut cu Steaua, pe 6 aprilie.

„A fost o perioadă de pregătire benefică. Suntem în creștere de la antrenament la antrenament și sper din tot sufletul să fim pregătiți pentru cele trei meciuri care contează foarte mult pentru noi.


Primul este cel cu Vaslui, un adversar dificil, dar sper ca băieții să se concentreze, să se mobilizeze și să aducem cele trei puncte. Din punct de vedere al programului din ultimele trei etape, suntem un pic favorizați, mai jucăm la Alexandria și cu Constanța: ne dorim cât mai multe puncte, după care tragem linie și vedem unde ne clasăm”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul principal al lui SCM Politehnica Timișoara.

Aruncarea simbolică de start la jocul cu CSM Vaslui va fi oferită de Nicoleta Scobercea, fiica fostului portar și conducător de club, Ioan Covăsânțan, care s-a stins pe 21 aprilie.

Meciul SCM Poli – CSM Vaslui e mâine, 5 mai, de la ora 17.00, în sala „Constantin Jude”. Timişorenii au doar 19 puncte, cu nouă mai puţine decât moldovenii, clasaţi pe 8 înaintea rundei 24 (antepenultima).

Juniorii 2, la turneul final naţional

În altă ordine de idei, juniorii 2 ai SCM Poli se află în Top 8 naţional anul acesta, începând azi turneul final de la Moreni (DB). Echipa antrenată de Emil Stolojan a fost neînvinsă în prima fază a campionatului.

„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest turneu, în ciuda faptului că am avut puțin timp. Inițial, turneul final urma să aibă loc la mijlocul lunii, dar apoi s-a stabilit să se joace în primul weekend din mai. Suntem încrezători că ne vom prezenta bine și ne-am propus o clasare între primele șase echipe”, a spus Emil Stolojan, antrenorul SCM Politehnica J2.

Primul adversar al handbaliștilor juniori 2 de la SCM Politehnica Timișoara, la turneul final, va fi CSS Târgoviște, azi la ora 15.30. Joi, la ora 18.00, va fi partida SCM Poli – Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, iar vineri, de la 18.00, e jocul cu LPS Târgu Mureș. Primele două clasate din grupă merg în semifinale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.