SCM USAMVB Timişoara, fără greşeală: „Leii” s-au impus uşor şi la Petroşani

SCM USAMVB Timişoara, fără greşeală: „Leii” s-au impus uşor şi la Petroşani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: rugby.scmtimisoara.ro (arhivă)

SCM USAMVB Timișoara a câştigat cu un scor categoric şi meciul din deplasare cu Ştiinţa Petroşani, una dintre echipele noi ale elitei.


„Leii” au câştigat cu 62-14 (31-7).

Echipa bănăţeană nu a avut probleme, aşa cum era de aşteptat, în judeţul Hunedoara. Câştigătorii Cupei au punctat până la pauză prin eseurile lui Sirbu, Jgernaia, Tique, Capatana si Alin Conache. Trei dintre reuşite au fost tranformate de Vlaicu. Ştiinţa a avut un singur eseu, transformat.

Tot cinci încercări realizate au avut oaspeţii şi în partea a doua şi tot trei transformări concretizat. Vasilovici, Nsuku, Tique si Altinok (două) au fost oamenii cu eseul. În timp ce Rupanu a fost exact la trei execuţii.

Amfitrionii au avut şi tot un eseu în repriza 2, transformat şi acesta. În urma acestui succes SCM USAMVB e lider în continuare în grupa A a Ligii Naţionale, cu patru victorii în patru partide.

Pe 6 iunie, de la ora 13.00, „leii” au joc la Gura Humorului. Dar pentru că o deplasare straşnică, vor evolua cu două zile mai repede împotriva Sucevei, joc care contează pentru etapa 7, tot în Bucovina.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.