SCM OHMA Timişoara începe deja mâine lupta din sferturi cu CSO Voluntari....

SCM OHMA Timişoara începe deja mâine lupta din sferturi cu CSO Voluntari. „Leii”, lăudaţi de adversari

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” şi-au „depăşit condiţia” în acest sezon inclusiv conform unor adversari. Calificată în play-off de pe o poziţie decentă, în ciuda problemelor de toate felurile, SCM Timişoara întâlneşte mâine, în deplasare, a treia clasată din sezonul regular – CSO Voluntari, formaţie cu potenţă financiară superioară.

Bănăţenii au terminat prima parte a sezonului pe locul 6.


De multe ori alb-violeţii nu au avut banca întreaga, dar au obţinut victoriile necesare, ajungând chiar nouă succese la rând. Serie superbă stopată chiar de… ilfoveni. Acum, cei din apropierea capitalei au catalogat SCM-ul, prin vocea team managerului Ionuţ Georgescu, ca „echipa care și-a depășit cel mai mult condiția”.

„Am avut un sezon regulat foarte reușit. De marți, va începe un alt campionat, play-off-ul. Noi suntem în această structură de play-off de ani. Ați văzut cât de mult s-au întărit toate echipele și eu spun că locul al șaselea este unul onorabil. Probabil, dacă nu ar fi existat o sincopă – eu zic una, altora le place să spună două-trei – probabil astăzi am fi fost pe locul al cincilea, dar nu pot să nu fiu recunoscător pentru întreg efortul, pentru ceea ce a făcut întreaga secție de baschet. De-a lungul sezonului, sincope au avut și echipele clasate mai sus decât noi”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul „leilor”.

Disputele din sferturile de finală ale play-off-ului se joacă în sistemul cel mai bun din trei. Meciurile SCM vs. CSO sunt programate la 3, 6 și (dacă este cazul) 9 mai. Prima partidă e mâine 3 mai, la Voluntari, și va începe la ora 20.30 (tv: Digi Sport 3). Meciul 2 va avea loc la sala „Constantin Jude” din Timișoara, vineri, 6 mai, la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.