Sezon încheiat în sferturi: SCM Timişoara a pierdut şi jocul 2 din...

Sezon încheiat în sferturi: SCM Timişoara a pierdut şi jocul 2 din play-off cu CSO Voluntari

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Timişoara a rămas cu o calificare în Top 8 în acest sezon al Ligii Naţionale la baschet masculin. „Leii” nu au reuşit să răstoarne calculele hârtiei cu CSO Voluntari, care a câştigat la pas şi returul din Banat: scor 79-68 pentru ilfoveni şi 2-0 la general.

Oaspeţii, câştigători cu 95-72 în prima manşă, au început ca din puşcă şi jocul de azi din sala „Constantin Jude”.


Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 24-17 pentru CSO. Constanţi în atac, elevii lui Ocokoljic au pus 24 de puncte pe tabelă şi în sfertul 2, perioadă în care alb-violeţii au marcat chiar mai puţin decât în prima parte. A doua jumătate a întâlnirii s-a reluat de la 33-48. Iar ecartul a crescut şi mai mult la finele sfertului 3: 49-66. Ultimul sfert a aparţinut totuşi elevilor lui Dragan Petricevic (19-13), dar a fost insuficient pentru a stopa al doilea succes la rând în play-off al Voluntariului.

Timişorenii şi-au încheiat totuşi în ton pozitiv sezonul, uşor peste aşteptări ţinând cont de concurenţă.

Rolland Torok a fost principalul marcator al partidei şi al oaspeţilor, cu 20 de puncte. Pentru SCM Timişoara principalul realizator a fost Darrion Stron, cu 19 puncte. Pentru „lei” au mai punctat: Olah 18, Talton II 13, Lilov 7, Lazar 7, Komatina 2 şi E. Petrescu 2.

Cel din urmă e proaspăt selecţionat la naţională pentru Jocurile Mondiale Universitare de Vară de la Chengdu (China). Reunirea este programată în data de 7 iunie, la sediul Federaţiei Române de Baschet din Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.