Seară de folk și poezie alături de Adrian Ilie și prietenii săi,...

Seară de folk și poezie alături de Adrian Ilie și prietenii săi, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni care împărtășesc dragostea pentru muzica folk sunt invitați la o nouă seară de muzică și poezie, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, alături de Adrian Ilie și prietenii săi.

„Pasiunea pentru muzică am moștenit-o de la mama mea, ea a fost solistă de muzică populară, acum nu mai e printre noi… Primele apariții în fața publicului le-am avut la concursurile-festival de muzică folck din țară, unde am participat ca grup împreună cu fratele meu geamăn și un bun prieten, cu o voce minunată, Roșca Dănuț.


Nu ne-am întors niciodată acasă fără un premiu. Emoții am avut și voi avea, mai ales la gândul dacă mama ar fi în public să mă vadă. Am început să ascult muzică folk pentru că ascultam joia Cenaclul Flacăra la radio“, își amintește Adrian Ilie, artistul care a devenit cunoscut cu câțiva ani în urmă datorită formației DAR.

Prietenii alături de care va cânta cu această ocazie sunt Ioan Puiu Popa și Loris Negruț. Primul dintre ei este un veteran al scenei locale. Născut în 15 februarie 1956, la Timișoara, Ioan Puiu Popa a activat la-nceput în două formații care au cântat în deschiderea concertelor susținute în acei ani de aur ai rock-ului timișorean de Phoenix și Progresiv TM, iar mai apoi a făcut parte din Helicoidal, trupa înființată de către Adrian Daminescu. De-a lungul anilor, artistul a evoluat și în Clasic XX, Pro Musica sau Autostop și este membru în formația Vest. Loris Negruț este o altă figură binecunoscută în scena locală care a colaborat cu o serie de artiști ca Genius sau Adi Bărar Band și care cu nouă ani în urmă a pus bazele CLAR Band.

Concertul susținut de Adrian Ilie, Ioan Puiu Popa și Loris Negruț va avea loc vineri 27 mai, de la ora 20, la Porto Arte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.