Seară de muzică unplugged alături de Alexandra Cancel, Costin Adam și Călin...

Seară de muzică unplugged alături de Alexandra Cancel, Costin Adam și Călin Lupu, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Cancel va susține un concert unplugged alături de Costin Adam și Călin Lupu, evenimentul care va reuni câteva piese care i–au influențat de-a lungul vremurilor pe cei trei artiști urmând să se desfășoare duminică, 8 mai, de la ora 19, la Porto Arte.

Născută în data de 1 octombrie 1998 la Timișoara, solista a fost pasionată de muzică încă din școală și a debutat în 2015 sub pseudonimul ALE cu melodia numită „Vorbe“ și pe lângă piesele proprii a avut o serie de colaborări cu diverși artiști ca Adda, Liviu Teodorescu, JerryCo sau Raven’s Heart.

„Am devenit cunoscută sub numele de ALE, însă ulterior mi s-a părut că este un nume foarte minimalist, care nu transmite o notă unică și că numele meu real, Alexandra Cancel este cel potrivit și pentru cariera mea de artist. Am pășit pe drumul muzical de mică, am urmat cursuri de chitară, de canto, iar când m-am simțit pregătită, am acceptat invitațiile de a mă face auzită în Timișoara și nu numai. Mi-a plăcut mereu să interpretez cât mai multe genuri muzicale, să văd cu care mă potrivesc mai bine. Inițial am avut înclinație doar spre pop, apoi a început să mă atragă rock-ul, însă răspunsul este mereu același, dacă rezonez cu mesajul piesei și persoana cu care colaborez, sunt gata să lansez pe piață o experiență muzicală diferită și să îmi ies din zona de confort.


Visavis de această colaborare… totul a fost extrem de spontan, am fost invitați eu și Costin pentru a cânta la un eveniment caritabil și l-am invitat alături de noi pe Călin Lupu, cu care am mai cântat în trecut. I l-am prezentat lui Costin când am ajuns în Timișoara și am hotărât să ne întâlnim toți la Porto Arte. A venit cu chitara și m-am gândit că de ce să nu avem primul concert în această formulă exact acolo. Repertoriul este o surpriză, însă hint-ul pe care îl putem oferi este că va cuprinde piese care de-a lungul anilor ne-au influențat pe fiecare dintre noi“, a spus Alexandra Cancel.

Costin Adam este membru al formației Phoenix din anul 2014 și a fost implicat într-o serie de alte proiecte cum ar fi melodiile „Humanity” și „Singuri printre oameni” realizate de proiectul Reșița Rocks sau single-ul „Suflet Colectiv”, înregistrat alături de Călin Pop de la Celelalte Cuvinte, o melodie compusă de Alex Penescu dedicată memoriei celor dispăruți în tragedia din 30 octombrie 2015 de la Colectiv.

Călin Lupu este fostul participant la concursul Vocea României, care anul trecut a lansat albumul său de debut, „Angels with dirty wings“, care cuprinde 11 piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.