Seară de rock alături de Vest Phoenix Cover la Timișoara

Seară de rock alături de Vest Phoenix Cover la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Titi Dragomir și Vest Phoenix Cover vor susține un concert la Timișoara

Melomanii timișoreni sunt invitați la o seară de rock alături de Titi Dragomir și  Vest Phoenix Cover, evenimentul urmând să se desfășoare joi 5 mai, de la ora 20 la Casa Del Retro.


Invitatul special al acestui recital care va include o serie de hituri din repertoriul formației Phoenix și nu numai este Sebastian Dragomir.

Formația Vest Phoenix Cover a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomir, Lajos Varadi și a regretatului Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix. Astfel, primul concert de consacrare a nou – înființatei formații a fost susținut în incinta Clubului 30, în data de 20 februarie 2014.

În anul 2018 formația Vest Phoenix Cover a lansat piesa „Haiducii mei“, melodie care a fost compusă special pentru cei de la Timișoara Bikers, în cadrul unui concert desfășurat în incinta Stage Pub. În același an, cu ocazia aniversării a cinci ani de existență trupa a lansat o revistă în cadrul unui eveniment desfășurat la Biblioteca Universității Politehnicii Timișoara.

În luna martie a acestui an, cei de la Vest Phoenix Cover împreună cu o serie de prieteni invitați au susținut un concert In Memoriam Adi Bărar, iar recent Titi Dragomir s-a implicat trup și suflet în organizarea concertului Phoenix desfășurat în ziua în care Nicu Covaci a împlinit 75 de ani, eveniment desfășurat în 19 aprilie la Casa del Retro din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.