The Skywalkers au lansat videoclipul piesei „Your Turn”, care anunță un nou...

The Skywalkers au lansat videoclipul piesei „Your Turn”, care anunță un nou material discografic

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană The Skywalkers a lansat prima piesă care va fi inclusă pe următorul EP al trupei, melodia „Your Turn” având parte și de un videoclip filmat la On Set Studios. Compoziția are parte de aranjament muzical realizat de Vlad Cotruș, înregistrări de studio de Johnny Kui și mixaj și masterizare de Lucian Nagy și se va regăsi pe următorul material discografic al timișorenilor care poartă numele de „People’s Turn to Dream above Clouds”. The Skywalkers a lansat la sfârșitul anului 2018 albumul de debut, „The Way I Feel”.

Formația este alcătuită din Thea Marconi (voce), Raluca Mandae (bass), Raul Iuga (chitară) și Matei Marconi (tobe), iar la concertul de lansare a albumului de debut artiștii i-au avut ca invitați speciali pe scenă pe Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță și MeeRah.


Solista formației The Skywalkers, Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani,. În aceeași perioadă s-a alăturat Corului de copii Voces Castelli și a fost selecționată pentru Corul de copii al Operei Române din Timișoara. A cântat în opera Carmen de Bizet şi a fost fermecată de scenă, de artişti, de costume şi de tot ceea ce înseamnă un spectacol de operă. După o vreme, și-a descoperit interesul pentru muzica pop-rock, iar la 9 ani a susținut primul recital de patru piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara, acompaniindu-se singură la chitară. Piesele le-a învăţat singură şi erau toate din repertoriul solistei Amy Macdonald. De altfel, în cadrul unei ediții a Festivalului BlajAlive, Thea Marconi a avut plăcerea de a se întâlni cu celebra artistă scoţiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.