Șofer prins în timp ce circula cu 200 de km/h pe autostradă,...

Șofer prins în timp ce circula cu 200 de km/h pe autostradă, în vestul țării

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-31367237">

Poliția Română a postat pe pagina oficială de Facebook un avertisment în privința consecințelor depășirii vitezei legale, însoțit de o imagine surprinsă de radar a unei mașini care circula cu 200 de km/h pe autostrada A1.

„Colegii de la Brigada Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac l-au oprit, sancționat și i-au reținut permisul de conducere.
Doar dacă timpul vă permite… sunt știri în presă și mediul online despre accidentele zilnice, care, considerăm noi că sunt suficiente să vă motiveze să mergeți legal!”, a transmis IGPR.

1 COMENTARIU

  1. Politia ZERO… masuri de preventie contra soferii derbedei. Vestul Salbatic. Sefii din Politie, toti numiti de partide, toti niste incapabili, POLITRUCI NEPASATORI. La fel ca PREFECTUL+Primarul. Deși TOȚI au ATRIBUTII privind ORDINEA, SIGURANTA si LINISTEA din urbe. Nu doar linga stadion!
    chiar prin fata IPJ pe Take Ionescu gonesc si accelereaza ca dementii,
    fara nicio opreliste din partea autoritatilor. Stat aflat in DISOLUTIE. Capitala COCALARILOR, nu a Culturii… gratie NEPASARII POLITIEI
    asteptăm sa moara alți pietoni nevinovati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.