Dosar penal pentru un şofer drogat. Un alt bărbat a condus beat...

Dosar penal pentru un şofer drogat. Un alt bărbat a condus beat un camion cu remorcă

0
DISTRIBUIȚI

Noapte încărcată pentru poliţiştii din Banat. Un bărbat din Reşiţa a fost oprit de Poliţia Municipiului şi s-a ales cu dosar penal pentru consumul de substanţe psihoactive. În timp ce un alt şofer aflat sub înfluenţa băuturilor alcoolice conducea pe DN 6, în Caraş-Severin, un ansamblu de vehicule.

Azi-noapte, în jurul orei 00.00, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control pe strada Căminelor din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani care, în urma testării privind consumul substanțelor psihoactive, a rezultat că avea o valoare pozitivă pentru una dintre substanțe.


Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței substanțelor în organism.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și continuă cercetările.

Mai devreme, la ora 19.50, un alt bărbat a fost oprit în judeţ de polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene – Tronsonul Băile Herculane pentru control, pe DN 6, în localitatea Mehadia. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea concentrației de alcool în sânge. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.