Sunete techno ambientale în noul videoclip al artistei Alira Mun, „Eclipsa”

Sunete techno ambientale în noul videoclip al artistei Alira Mun, „Eclipsa”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Maria Blaga

Vocalista și producătoarea Alira Mun a lansat o nouă piesă cu sound-uri techno ambientale, „Eclipsa” fiind o poveste personală în care spațiul urban își așterne umbrele astfel încât viziunea creativă a ființei să rodească lumină.

„Ca un contrast perfect construit, tonurile ușor grave din vocea Alirei ne poartă într-un peisaj de un urbanism ecleziastic, în ecoul căruia versurile capătă aspect de cuvântare. O vibrație ce te îndeamnă la visare însoțește spectrul vocal al artistei și se revarsă ca o tușă ce desăvârșește profunzimile ambientale. Din punct de vedere vizual, «Eclipsa» este o explorare cinematică de inspirație synthwave, ce plasează orașul într-un prezent străin dacă nu chiar futurist“, se spune în prezentarea acestei piese.

Modul inovator prin care Alira Mun reușește să-și exprime creativitatea transcede genul și transformă o muzică ce poate părea sintetică și rece, în structuri sonore pe care cu ușurință le putem numi, electro-poeme.

Muzica, versurile și videoul piesei au fost realizate de Alira Mun, mixajul și masterul de Attila Lukinich, camera Maria Blaga, iar asistentul de producție și lumini a fost Clara Mnere.

Alira Mun este o vocalistă foarte expresivă și o producătoare de muzică electronică care în ultimii ani a oferit un flux constant de single-uri care gravitează, într-un mod unic, prin și dincolo de universurile techno și IDM, pe orbite ambient și industriale.


Aflată într-o călătorie de cunoaștere și devenire, Alira Mun invită și învăluie publicul în atmosfere cinematice, profunde și sensibile, abisale și încântătoare. Cariera solisteia fost marcată de întâlnirea ei cu timișoreanul Daniel Dorobanțu. Una care s-a consumat în mediul virtual, printr-un email în care a fost invitată să colaboreze la piesa „In Brightness”. Care a devenit prima ei colaborare cu Thy Veils și inițierea ei în universul Neoradiant. Cu cinci ani în urmă, Alira Mun a debutat cu piesa „Gemma”, înregistrată și produsă în studioul DSPro din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.