Timișenii, aproape de media pe țară la autorecenzare. O localitate din județ,...

Timișenii, aproape de media pe țară la autorecenzare. O localitate din județ, „auto-contabilizată” în proporție de aproape 90%

1
DISTRIBUIȚI

Românii mai au la dispoziție o săptămână pentru auto-recenzare, proces început pe 14 martie. Până acum, județul Timiș se situează aproape de media națională, peste 50% din populația estimată efectuând deja recenzarea.

„La nivel de țară au fost până acum 9.592.000 de chestionare completate, astea înseamnă 50,43% din populația estimată.


Noi suntem cu 0,4% sub media națională. La nivel de Timișoara, până ieri erau 158.232 de chestionare completate, ceea ce înseamnă 52,68 din populația estimată. În comuna Dumbrava s-au autorecenzat 2.284 de persoane, ceea ce înseamnă 89,60%, iar în couna Ghizela s-au recenzat 141 de persoane, ceea ce înseamnă 12,62%, cam astea ar fi maximele și minimele județului. Autorecenzarea a fost prelungită până vineri, 27 mai, iar începând de luni, 30 mai, se va începe recenzarea pe teren, urmând să fie vizitate toate locuințele care nu au fost recenzate în prima etapă”, a spus directorul Direcției Regionale de Statistică Timiș, Sorin Belea, în timpul unei ședințe de Colegiu Prefectural.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.