Un minor condamnat pentru tâlhărie a evadat de la Centrul de Reeducare...

Un minor condamnat pentru tâlhărie a evadat de la Centrul de Reeducare de la Buziaș UPDATE Unde a fost capturat

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 17 ani a părăsit fără aprobare Centrul Educativ Buziaș, locul care aparține de Penitenciarul Timișoara și unde sunt deținuți infractorii minori.

Adolescentul care a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie s-a făcut nevăzut în jurul orei 10.


Acesta, de loc din județul Arad, era încă în perioada de carantină, fiind adus în centrul de la Buziaș în 29 mai. Autoritățile au început căutările.

Săptămâna trecută, un alt deținut a dispărut de la un punct de lucru, tot în zona Buziaș, însă a fost prins până a doua zi.

Până la această oră, autoritățile nu au furnizat fotografia celui care se sustrage pedepsei, cel mai probabil pentru că este minor.

UPDATE Fugarul  a fost identificat și capturat, în jurul orei 20.29, pe raza localității Silagiu, de către o echipă mixtă constituită din angajați ai Centrului Educativ Buziaș și Penitenciarului Timișoara.

”În legătură cu părăsirea fără drept a Centrului Educativ Buziaș a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj. De asemenea, pentru minor se va declanșa procedura disciplinară și, în funcție de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale”, se arată în comunicatul Centrului Educativ Buziaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.