Zboruri speciale pentru copii, de 1 iunie, de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Zboruri speciale pentru copii, de 1 iunie, de pe Aeroportul Internațional Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Compania Tarom a anunțat că organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor!”, în data de 1 iunie, cu un număr de șapte zboruri dedicate copiilor. Cursele vor fi efectuate atât de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, cât și de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara, iar zborurile vor avea o durată de aproximativ 45 de minute, decolările și aterizările efectuându-se în cadrul aceluiași aeroport.

Copiii se vor îmbarca la bordul unei aeronave Boeing 737-800 NG pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoștință cu personalul navigant și pentru a vizita cabina piloților, unde li se vor explica ce presupune pilotarea unui avion, având ocazia să afle cum arată și cum funcționează aparatura de bord.


De această primă lecție de zbor pot beneficia copiii care la momentul călătoriei au vârste cuprinse între 3 ani (împliniți) și 12 ani (neîmpliniți) și care sunt însoțiți de un adult. Menționăm că un adult poate însoți un număr de maximum trei copii.

Minorii cu vârste cuprinse între 12 ani (împliniți) și 18 ani vor putea achiziționa bilet de adult, iar aceștia vor fi acceptați pe zbor și fără însoțitor. Atenție, acestei categorii de minori nu i se aplică statutul de însoțitori pentru alți copii minori.

Tariful promoțional pentru plecarea din București este de 29,90 € / copil, respectiv 59,90 € / adult. Tariful promoțional pentru plecarea din Timișoara este de 33,33 € / copil, respectiv 63,33 € / adult. Biletele pot fi achiziționate de pe Zboruri speciale | TAROM, de la orice agenție TAROM sau prin Call Center TAROM. Plata se poate face în lei sau în euro, cash sau cu cardul, online sau prin link de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.