Zeci de sancţiuni, în valoare de peste 200.000 de lei, pentru panouri...

Zeci de sancţiuni, în valoare de peste 200.000 de lei, pentru panouri publicitare neautorizate în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii locali au verificat în ultimele două săptămâni modul în care se legislația referitoare la amplasarea sistemelor publicitare în oraș.


Ampla acţiune a scos la iveală numeroase nereguli, care au dus la aplicarea unui număr de nu mai puţin de 30 de sancţiuni. În unele cazuri a fost vorba chiar de mesh-uri de mari dimensiuni.

În cadrul acțiunii au constatat nereguli în ceea ce privește modul în care sunt amplasate afișele publicitare în special pe marile artere din municipiu, atât la capitolul afișe lipite pe shelterele de curent, pe stâlpi, clădiri, acestea fiind locuri neautorizate, cât și în ceea ce privește amplasarea bannerelor, meshurilor și panourilor publicitare de mari dimensiuni pentru care nu exista documentația necesară amplasării lor.

În urma acțiunii au fost aplicate un număr de 30 de sancțiuni în valoare totală de 219.000 lei, conform Legii 185/2013 și conform HCL 371/2007. De la începutul anului, au fost aplicate în total 126 de sancțiuni pentru publicitate ilegală desfășurată pe raza municipiului Timișoara, a mai anunţat Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.