15 permise de conducere reținute de polițiștii timișoreni în doar câteva ore

15 permise de conducere reținute de polițiștii timișoreni în doar câteva ore

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au acționat pe principalele artere din municipiu, ieri, în intervalele orare 9:00 – 12:00 și 17:00 – 20:00, „în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră, prevenirii activităților infracționale, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal”.

Polițiștii au controlat 109 autoturisme și au legitimat 127 de persoane, fiind efectuate 61 de testări cu aparatul etilotest și 12 testări cu aparatul DrugTest.


În total au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, în valoare de 9.652 de lei. De asemenea, au fost reținute 15 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

„Recomandăm conducătorii auto să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice, să circule cu atenţie, să respecte semnalizarea rutieră şi semnalele poliţiştilor rutieri. Dacă vă simțiți obosiți, opriți autovehiculul într-o parcare special amenajată și odihniți-vă. Luați pauze ori de câte ori simțiți prezența stării de oboseală. Nu conduceți singuri pe distanțe lungi! Nu uitați, atitudinea preventivă vă poate salva din multe situaţii neplăcute!”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. 44 de sancțiuni în valoare de 9.652 de lei în intervalele orare 9:00 – 12:00 și 17:00 – 20:00 sincer ma bufneste rasul. Daca ar sta politia la Pasajul Michelangelo (Vasile Parvan spre strada Cluj) la fiecare schimbare de culoare a semaforului 2-3 masini trec peste linia continua, sa nu mai pomenim de culoarea rosie.. Iar acest lucru se intampla in majoritatea intersectiilor mari,deci despre ce vorbim!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.