Top 3 locații pentru spectacole și evenimente

Top 3 locații pentru spectacole și evenimente

0
DISTRIBUIȚI

Vara și-a intrat în drepturi, iar în București există multe locații pentru spectacole și evenimente. Restricțiile legate de pandemie au fost eliminate în ultimele luni, astfel că vei găsi multe restaurante unde se organizează, în special în weekend, spectacole pentru familii sau pentru copii.

De ce să mergi la un astfel de eveniment? Pentru că te ajută să te relaxezi după o săptămână stresantă la muncă și să te bucuri de activități recreative alături de cei dragi. Totodată, serile de weekend sunt momentele în care te poți întâlni cu ce mai buni prieteni și distra la cote maxime.

Top 3 locații pentru spectacole și evenimente

  1. Rowa Garden

În București găsești un loc minunat pentru spectacole și evenimente, unde îți poți achiziționa bilete – Rowa Garden. Spațiul restaurantului este unul ofertant, astfel că organizatorii au amplasat o scenă de dimensiunii medii în așa numita „Grădină Urbană”.

Rowa Garden dispune de un meniu specific italian, unde vei găsi o varietate mare de sortimente de pizza.


Spectacolele organizate sunt programate, de obicei, în weekend, când localul este „inundat” de multe persoane dornice de entertainment.

Există și zile în care locația organizează spectacole pentru copii, atunci când părinții sunt invitați să îi aducă pe cei mici pentru a se bucura de un eveniment cu poveștile și personajele lor preferate.

Rowa Garden se află situat în Parcul Herăstrău, aproape de intrarea în București, fiind un loc accesibil pentru majoritatea bucureștenilor.

  1. Green Hours

Pasionații de muzică jazz se pot bucura de evenimente și spectacole la Green Hours, un local situat pe Calea Victoriei 120. Restaurantul a fost fondat în 1994 și în grădina exterioară poți asista la seri de jazz, folk, dar și la spectacole pentru copii în prima parte a zilei.

De asemenea, la Green Hours mai găsești și o locație subterană, în care sunt organizate ocazional concerte de jazz ale celor mai cunoscute trupe locale sau naționale.

Meniul de la Green Hours este unul diversificat, de la preparate din carne, la paste sau salate, iar la bar poți găsi mai multe băuturi alcoolice sau răcoritoare. Acest local minunat transmite un vibe aparte deoarece este localizat pe cel mai frumos bulevard din Capitală.

  1. Berăria H

O altă locație cunoscută pentru spectacole și evenimente este Berăria H. Reprezintă cel mai mare restaurant din București, fiind situat în Parcul Herăstrău. Aici concertează, de obicei, cei mai cunoscuți artiști autohtoni, dar și internaționali.

Berăria H este o locație imensă în care te vei distra cu siguranță, în special datorită atmosferei de petrecere, dar și meniului diversificat.

Nu sta pe gânduri și alege destinația favorită pentru a te bucura de un spectacol sau un eveniment alături de prieteni!