Accident cu două microbuze pe autostrada A1, circulație blocată UPDATE 11 răniți,...

Accident cu două microbuze pe autostrada A1, circulație blocată UPDATE 11 răniți, printre care un bebeluș în vârstă de 4 luni FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație în care au fost implicate două microbuze a avut loc în această seară, în jurul orei 22:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Nădlac – Arad la aproximativ 5 kilometri de ieșirea spre orașul Pecica.

„În această seară, în jurul orei 22:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Vasile Goldiș» al județului Arad a fost alertat de producerea unui accident rutier în care au fost implicate două microbuze, pe A1, la Km 560. La locul solicitării au fost alocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă si spumă, descarcerarea ușoară și două echipaje SMURD. Nu sunt persoane încarcerate”, a transmis ISU Arad.

UPDATE „În urma accidentului au rezultat 11 victime, conștiente, cooperante, cu diverse traumatisme.


10 victime vor fi transportate la UPU pentru îngrijiri de specialitate, printre ele și un copil de patru luni. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări”, a transmis ISU Arad.

Foto amator

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.