Accident grav pe A1. Microbuz distrus după un impact cu un autocamion

Accident grav pe A1. Microbuz distrus după un impact cu un autocamion

0
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Accident grav pe Autostrada A1. Un microbuz a fost distrus complet în urma unei coliziuni cu un TIR, în această dimineață, informează specialarad.ro.

Accidentul pare să fi produs după ce microbuzul a încercat să depășească autovehiculul de mare tonaj și, deocamdată nu se știe din ce motiv, s-a izbit de roțile TIR-ului, informează sursa citată.

Sunt două victime, care au reușit să iasă din microbuz și între timp au fost transportate la spital.

Se pare că există o singură victimă, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad: În dimineața zilei de 21 iunie, în jurul orei 6:10, polițiștii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Nădlac-Deva au fost sesizați despre un eveniment rutier, în zona PTF Nădlac II.

Un bărbat de 48 de ani, din Arad, în timp ce conducea un microbuz pe A1, a intrat in coliziune cu un ansamblu rutier, care era în așteptare pentru a trece frontiera, pe banda de urgență, în coloana de automarfare.


Bărbatul de 48 de ani, rănit ușor la prima vedere, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a relevat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

UPDATE DRDP Timişoara a informat că traficul e îngreunat în zona Nădlac, pe autostradă la km 578+500, sensul spre ieşire din ţară, în urma accidentului de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.