Tinerii sportivi de la ACS Floreta Timişoara au încheiat Campionatele Naţionale cu...

Tinerii sportivi de la ACS Floreta Timişoara au încheiat Campionatele Naţionale cu încă o medalie. Teacă: „Rezultate chiar foarte frumoase”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Floreta Timişoara a încheiat Campionatele Naţionale la scrimă pentru copii, găzduite la Bucureşti, cu un total de zece medalii, dintre care trei de aur, alte trei medalii de argint, precum şi patru de bronz. Ultimul loc 3 a fost înregistrat azi, în competiţie pe echipe a băieţilor.

Rareş Vasilache, Alan Fey şi Filip Efros au format echipa timişoreană care a câştigat finala mică, scor 45-33, cu Corona Braşov. În semifinale aceştia au fost blocaţi de clujeni.


ACS Floreta a mai avut două echipe mai mici ca vârstă în competiţie, care au încheiat pe 7, respectiv 13. Tot azi, în ultima zi de concurs, echipa de pe Bega l-a avut pe poziţia a 7-a pe M. Tornoreanu în competiţia de floretă U9.

Ieri şi alaltăieri a fost luat „caimacul” în privinţa performanţelor şi medaliilor, fapt care l-a bucurat pe antrenorul principal Iulian Teacă. „Rezultate chiar foarte frumoase, azi chiar mă aşteptam să câştigăm, aveam mari şanse, dar asta e frumuseţea sportului. Semifinala a fost pierdută la limită… E bine şi locul 3 (la echipe băieţi). Toată competiţia a ieşit foarte bine, e un grup foarte fain. Au fost practic pentru noi opt competiţii, opt categorii şi noi în şase dintre ele am avut finale, am câştigat trei medalii de aur. Băieţii cred că azi au fost şi obosiţi. A fost destul de greu. Dar sunt tineri de viitor”, a spus ex-polistul Teacă.

ACS Floreta e un club privat care îşi are amenajată sala de antrenamente pe strada Cuvin, din Timişoara. Deocamdată clubul se bazează pe copii şi juniori, având legitimaţi tineri până în 17 ani, dar pe viitor se doreşte extinderea la seniori. „Avem cei mai mulţi şi cei mai buni copii”, a concluzionat Iulian Teacă. Acesta a fost ajutat şi la Naţionale de „secunzii” Teo Moisuc şi Petra Magyar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.