Trei titluri câştigate în două zile de ACS Floreta Timişoara, la Naţionalele...

Trei titluri câştigate în două zile de ACS Floreta Timişoara, la Naţionalele de scrimă pentru copii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Floreta / Facebook

ACS Floreta Timişoara cucereşte medalie după medalie la Campionatele Naţionale pentru copii găzduite zilele acestea la Bucureşti. Dacă ieri fetele au luat la individual patru medalii şi au devenit campioane pe echipe, astăzi Alan Fey şi Filip Efros, ambii de la clubul de pe Bega, s-a impus în finala masculină U13, respectiv U11!

Alan Fey a devenit azi campion naţional U13 la floretă. În ultimul act, sportivul din Timişoara l-a învins pe localnicul Robert Ghețu (CSȘ Triumf București) cu 10-8 şi a obţinut astfel aurul după un concurs puternic. În semifinale el a trecut chiar de colegul de club Rareș Vasilache, scor 10-7. Cel din urmă a ocupat astfel ultima treaptă a podiumului.

Foto: frscrima.ro

Mai mult, un nou titlu a fost obţinut azi, al treilea în două zile de concurs, prin Filip Efros, la U11.


Acesta l-a învins pe Mihnea Elias Ion (ACSȘ Aramis București) cu 8-3 în ultimul act. Şi aici a fost obţinut inclusiv un bronz, prin Oliver Chinte.

Foto: frscrima.ro

Altfel, în primele două zile de competiţie, la floretă fete, Maya Marișescu, Amalia Maciu și Alexandra Adoch au format echipa câştigătoare în această ediție după o finală disputată împotriva echipei Corona Brașov (Scor 45-26)! Pe lângă aurul pe echipe, sportivele de la ACS Floreta au mai obţinut un argint U13 prin Maya Marişescu, o medalie de argint la U11 prin Ştefania David, argint la U9 prin Cezara Ciucu, respectiv bronzul la aceeaşi categorie, prin Elena Adoch.

Mâine, competiţia continuă pentru băieţii de la ACS Floreta Timişoara cu concursul individual U9, respectiv proba pe echipe şi astfel noi posibilităţi de a cuceri medalii importante pe plan naţional. Antrenorii echipei bănăţene sunt Iulian Teacă, Teo Moisuc şi Petra Magyar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.