Alertă pe râul Timiș. Două persoane au dispărut sub ape UPDATE 3...

Alertă pe râul Timiș. Două persoane au dispărut sub ape UPDATE 3 Cei doi erau soț și soție. Doi copii au rămas orfani

0
DISTRIBUIȚI

Astăzi, în jurul orei 14:00, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Coșteiu un bărbat și o femeie ar fi intrat în râul Timiș, fără a mai ieși la suprafață.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informații si in urma verificărilor efectuate reieșind că un bărbat de 39 de ani și o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiș pentru a se răcori și nu au mai ieșit pe mal”, a transmis IPJ Timiș.

ISU Timiș a alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj, iar la fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare cu barcă pneumatică BP6, o autosanitară SMURD tip B, cu un efectiv de șase subofițeri.


De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, care s-a deplasat la locul intervenției cu o autospecială de intervenție cu doi scafandri și un subofițer. Totodată, din cadrul celorlalte subunități de intervenție au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barcă și doi subofițeri.

În acest moment, toate echipajele efectuează căutări pentru identificarea celor două victime.

UPDATE În sprijin a venit și un echipaj din cadrul ISU Arad.

UPDATE 2 „În urma activităților de căutare desfășurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declarații decedați. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE 3 Conform lugojinfo.ro, cele două victime erau soț și soție, de loc din localitatea timișeană Țipari, și se aflau la relaxare, pe malul Timișului, cu un grup de prieteni și copiii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.