Angajaţii unei companii ruseşti din Banat vor protesta la Bucureşti

Angajaţii unei companii ruseşti din Banat vor protesta la Bucureşti

1
DISTRIBUIȚI

Sute de angajați ai companiei rusești producătoare de țevi de oțel TMK Artrom, cu sedii în Slatina și Reșița, anunță un protest, joi, în fața Guvernului României, cerând salvarea companiei, anunţă Mediafax.

Potrivit CNS Cartel Alfa, 12 autocare în care se află angajați membri de sindicat ai TMK Artrom SA din Reșița și Slatina se află, joi, în drum spre București, unde vor organiza un protest pentru a cere guvernului să ia mai rapid măsurile necesare pentru a evita un nou blocaj major în activitatea companiei, mai informează sursa citată. Protestul ar urma să înceapă la ora 11.00.

„În baza deciziei ANAF de acum două luni, compania mai poate desfășura acțvitate doar pănă sămbătă, deoarece a primit deja notificări de la bănci că nu se vor mai face operațiuni după această dată, În plus, pe lângă dificultățile determinate de explozia prețurilor la utilități, compania nici nu poate reînnoi contractele de furnizare a energiei și gazului, din cauza iminentei expirări a regimului de derogări pentru companie, iar furnizorii și clienții nu mai confirmă comenzi în această situație”, potrivit sursei citate,

Un nou blocaj riscă să dea o lovitură fatală acestei întreprinderi.


Circa 2.600 de locuri de muncă ar putea fi pierdute, la fel ca și veniturile pentru tot atâtea familii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.