Înteruperi în furnizarea apei în Timişoara şi judeţul Timiş

Înteruperi în furnizarea apei în Timişoara şi judeţul Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat mai multe avarii şi lucrări, care duc la întreruperea apei, atât în Timişoara, cât şi în judeţul Timiş.

Până la ora 15, sunt afectaţi consumatorii din Timişoara, din zonele:

De asemenea, în Izvin, sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție, zilnic între orele 9-15, până vineri inclusv.

Altfel, mâine, între orele 9 şi 12, consumatorii timişore de pe: Bulevardul Liviu Rebreanu, Strada Cerna, Calea Stan Vidrighin, Bulevardul Constructorilor, Bulevardul Industriei,  Strada Chimiștilor, nu vor avea apă.


Sunt lucrări de intervenție la conducta de apă de pe Calea Stan Vidrighin, vizavi de firma Dräxlmaier. Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe străzile Calea Stan Vidrighin, Chimiștilor, Industriei, Constructorilor, Cerna și la blocul de pe bulevardul Liviu Rebreanu nr. 181. De asemenea, se va opri furnizarea apei la firmele Dalli, Dräxlmaier, EEE, Continental, Spumotim, Lidl, Auchan, Mecatim, Lukoil, Echitron, Rocas Decor, Dosetimpex, Top Steel Invest, Egeria, Ecosysteme IDM, Filtration Grup, Thyssen Krupp și Vrancart.

La Şipet, tot mâine, sunt lucrări de mentenanță la pompa de foraj, astfel apa e întreruptă între 8 şi 14.00.

Iar vineri, pe s

Tot vineri, la Ghilad, între orele 9-15, sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Apa va fi întreruptă.

În toate cazurile, la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.