Arome muzicale din Munții Alpi la Timișoara: concert hardcore-punk, cu italienii de...

Arome muzicale din Munții Alpi la Timișoara: concert hardcore-punk, cu italienii de la AHIA

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației italiene AHIA au susținut un concert joi seara la Timișoara, sunetele hardcore și punk etalate de muzicienii aflați pe scenă fiind savurate pe deplin de către puținii spectatori care au asistat la acest spectacol în clubul Manufactura. Monica, Nikkio și Dead, cei trei componenți ai trupei care își are sediul în orășelul italian Aosta (situat în Alpii italieni chiar la începutul părții italiene a Tunelului Mont Blanc) au abordat un repertoriu care a cuprins o serie de cântece proprii și au interpretat și două piese arhicunoscute amatorilor de hardcore-punk, Ramones cu „Blietzkrieg Bop” și Motorhead – „Ace of Spades”.


Una din compozițiile proprii ale italienilor care a fost cântată și la Timișoara este dedicată frumoasei regiuni italiene din care provin cei de la AHIA și abordează viața la țară…

„Numele nostru este Atention Hardcore in Action (AHIA)…e un fel de declarație de intenție… hardcore direct în față. Trupa a luat naștere acum șase ani în altă formulă și am scos până acum două albume. Influențele noastre sunt Misfits, Motorhead, Napalm Death, Sepultura, Kreator, Ramones, Agnostic Front, Suicidal Tendencies și altele. Suntem pentru prima oară în Estul Europei ,până acum am mai făcut turnee doar în Marea Britanie. Când venim într-o țară unde nu am mai fost, așteptăm să dăm de oameni zâmbitori. Am întâlnit în România oameni distinși și ospitalieri. Cu câteva zile în urmă am avut ceva probleme cu mașina noastră în Cluj, niște probleme tehnice. Oamenii de acolo ne-au ajutat cu brațele deschise. Ne plac oamenii pe care i-am întâlnit în România, am dat peste oameni deschiși la minte. Piesele noastre sunt în limba engleză …mă rog, o engleză de macaronari… dar avem și o melodie în italiană. Piesa asta este despre viața din orășelul nostru care este situat în Munții Alpi, unde avem o serie de animale domestice și ciobani care au grijă de oi“, ne-au declarat membrii formației AHIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.