Bărbat împușcat de polițiști după un scandal în familie. Acesta a încercat...

Bărbat împușcat de polițiști după un scandal în familie. Acesta a încercat să ia arma unui agent

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-255013467">

Polițiștii din Sebiș, județul Arad, au tras luni dimineața într-un bărbat recalcitrant, care a încercat să îi ia pistolul unui agent. Bărbatul a fost rănit la picioare și dus la spital.

Potrivit IPJ Arad, polițiștii din Sebiș au fost solicitați luni dimineața să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie în Sebiș.

La sosirea polițiștilor la fața locului, bărbatul nu mai era la fața locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 38 de ani a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool, și a devenit violent cu unul dintre polițiști.

Întrucât acesta a încercat să ia pistolul unuia dintre polițiști, agenții au folosit pentru imobilizarea acestuia spray-ului din dotare.

„Prima măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, a transmis Poliția Arad.

Bărbatul a fost apoi încătușat și preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la spital.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.