Bucuria de a fi împreună: spectacole de dans și workshopuri desfășurate în...

Bucuria de a fi împreună: spectacole de dans și workshopuri desfășurate în Parcul Dacia și la Faber, în Timișoara FOTO&VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1432432704">

Clubul de dans sportiv Magnum Team a prezentat la sfârșitul săptămânii trecute două evenimente inedite desfășurate sub genericul „Bucuria de a fi împreună” la centrul cultural Faber și în Parcul Dacia, desfășurate în cadrul proiectului „Let your passion be dance”.

„Spectacolul de dans «Bucuria de a fi împreună» este transpunerea în pași de dans a perioadei pandemice și a tot ce ne-a adus transformator această perioadă. Este despre reinventare, regăsire și creativitate. Este o invitație pentru fiecare privitor de a-și permite să trăiască frumos prin dans, muzică și artă. O perioadă precum cea trăită în pandemie trebuie să fie pentru fiecare dintre noi o lecție de viață și o reașezare a valorilor. Vă invităm să trăim din nou împreună, sănătos, conectați unul la altul prin dans, și să ne regăsim echilibrul prin manifestarea artistică a emoțiilor, firește, tot prin dans”, au transmis organizatorii acestor evenimente la care au participat peste 100 de dansatori, de toate vârstele, ai clubului de Dans Magnum Team.

Spectacolele au fost urmate de workshopuri cu participarea publicului iar pe lângă instructorii și dansatorii Magnum Team a fost prezentă și dansatoarea ucraineană Yana Kolesnyk, campionă europeană și mondială la Disco Dance.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.